Scroll down
DRAMA

BOILING POINT

Regissören Philip Barantini, fotografen Matthew Lewis och skådespelarensemblen glänser under porträtterandet av denna pulshöjande mardrömskväll. Allt är filmat i en enda lång virtuos tagning. Kritikerrosor och nomineringar har fullkomligt regnat över filmen som ger ny aktualitet åt den gamla strofen att man inte alltid vill veta vad som händer i köket på sin favoritrestaurang.

Om filmen

BOILING POINT

Det är julafton och årets svettigaste kväll för de anställda på Jones & Sons, en av Londons hetaste restauranger. Chefskocken Andy Jones driver på sitt trimmade köksteam medan stressnivåerna ökar under det att aftonen bjuder på allt från nitiska hälsoinspektörer, gnälliga influencers som vill äta gratis och forna kollegor som dyker upp i sällskap av tongivande kritiker. Dessutom visar sig dagens sändning av piggvar inte hålla måttet. Kommer alla klara sig igenom kvällen sin mentala hälsa i behåll?

BIOMAT med Chapter House. Få 20% rabatt på hela menyn. Mat intages från 16.00, filmen startar 19.00.
Boka bord via mat@palladiumvaxjo.se senast den 15/2. Märk mejlet med BIOMAT och skriv med telefonnummer typ av biobiljett (ordinarie/rabatterad) och vilken tid du vill äta. Du behöver också hämta upp ett rabattkort på Palladium. Vi har sporadiskt öppet, men alltid en timme innan varje filmvisning, även från kl 15.00 på BIOMAT-dagen.

Menyn hittar du på: https://chapterhouse.se/#meny

REGI Philip Barantini
MED Stephen Graham, Jason Flemyng, Vinette Robinson, Alice Feetham
LAND  Storbritannien
SPRÅK Engelska, svensk text
ÅLDERSGRÄNS Ej angivet
LÄNGD  92 min

4,2

Betyg från vår biopublik.